Nieuwsbrief: Schrijf u nu in!


VAB-Media, de mobiliserende kracht in uw mediaplan


 

VAB is de grootste mobiliteitsclub van het land en is het meest bekend als pechverhelper. Problemen met de auto, je motor of fiets? Hulp nodig tijdens je vakantie? Dan komt VAB in het vizier. VAB garandeert kwalitatieve bijstand aan 1,6 miljoen voertuigen in België. Minder bekend is wat VAB nog meer biedt: een rijschool met 80 vestigingen, bandencentrales, services rond tankkaarten, jonge tweedehandswagens, telematicadiensten enzovoort.

 

VAB is ook een consumentenorganisatie met 400.000 leden die wil meebouwen aan een betere mobiliteit, aan een veiliger en meer leefbaar verkeer voor alle weggebruikers. De club gebruikt daarvoor een brede waaier aan eigen communicatiemiddelen, waarmee we de band met onze leden versterken en allerlei voordelen aanbieden. Ook u kunt gebruikmaken van die media. Want VAB heeft tal van mogelijkheden om uw boodschap aan een groot publiek te communiceren.

 

 

VAB-Magazine is met 512.800 lezers het grootste maandblad rond mobiliteit, reizen, cultuur en gastronomie. Met zijn media bereikt VAB elke maand 1 op de 6 Vlamingen, die levensgenieters en tegelijk zeer bewuste consumenten zijn. Maar er is bijvoorbeeld ook de erg druk bezochte portaalsite van VAB-Rijschool, waar jongeren hun theoretisch rijexamen kunnen oefenen, of de uitgebreide database met kwalitatieve e-mailadressen. Naast het printmagazine, de website, sociale media en e-communicatie bouwt VAB dit voorjaar een online contentplatform uit, als sluitstuk in een 360°-strategie.

 

Meer weten? Ontdek ons volledig aanbod, de tarieven, reserveringsdata en materiaalspecificaties.

 


Blijft u graag op de hoogte van nieuwe opportuniteiten of speciale acties, schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.


Onze algemene verkoopsvoorwaarden raadpleegt u hier.

 


Aarzel niet om ons te contacteren bij verdere vragen! 
Via onderstaande links kan u alvast eens kennis maken met VAB-Magazine en de VAB-website. Een voorbeeld van de e-nieuwsbrief kan u opvragen via e-mail.

 

VAB-Magazine VAB-website VAB e-nieuwsbrief
VAB-MagazineVAB-MagazineVAB-Magazine